söndag 13 januari 2013

Söndag

Ibland behöver man bara få känna sig som ett barn och låtsas som att allt är bra! Och att jag inte mår helt 100 just nu är kanske ingen hemlighet... Mycket som går i huvudet och många beslut som ska tas.. Höger eller vänster? raktfram eller gå tillbaka? vilket håll ska man ta?

Man kan le.. Hoppas att det håller sig.. att smärtan inom sig inte lyser igenom! En smärta som kan va så jobbig, att man knappt kan andas, äta eller sova... Människor kan fråga hur man mår.. Det enda man kan få fram är "bra" eller "Ingen fara med mig!" och man vet själv att det inte är sant..

Man kan säga att säger hur man vill må.. att man egentligen försöker boosta sig själv till att må bra.. Man behöver inte alltid prata med någon om man mår dåligt.. man kan som jag sätta sig i ett hörn och stirra tomt framför sig.. man kanske vill kasta saker i väggen..

Man kan känna att allt är över ibland och att man inte vill mer.. Alla har sina egna sätt att lösa detta.. Men jag vill att ni som läser (vilka det nu är) ska tänka efter.. hur gör ni? Kan ni hjälpa andra som mår dåligt ibland? Elelr bara helt enkelt visa att ni finns där för någon ni vet mår dåligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar